Henkilökunta

sm www tiina0617Tiina - Parturi-kampaajamestari


Motto: "Miksi tehdä jotain hitaasti, jos sen voi tehdä nopeasti."

Aloitin Mazicissa vuonna 1998 ja siirryin liikkeen omistajaksi vuonna 1999. Vuonna 2014 suoritin parturi-kampaajamestari -tutkinnon, jonka lisäksi haen säännöllisesti oppia koulutuksista ulkomaita myöden. Kuulun kansainväliseen hiusalan ammattilaisten Intercoiffure Mondial -järjestöön.

Toimin aktiivisesti Suomen hiusyrittäjien hallituksessa. Olen toiminut myös Paul Mitchellin ja KC Professionalin kouluttajana. Hauskinta työssä ovat liikkeemme ihanat asiakkaat ja kokonaisuuksien tekeminen. Vahvuuksistani voisin mainita 18 vuoden kokemuksen sinettipidennysten tekijänä. Muut kiinnostukseni kohteet ovat kaikki kaunis, kuten vaatteet ja sisustaminen, addictiona TV ja varsinkin sci-fi. Olen naimisissa Timon kanssa ja asumme Lahden keskustassa kahden chihuahuan Wilin ja Rosmon kanssa.

sm www sirpa0617Sirpa - parturi-kampaaja

Motto: "Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uutta, ja naisen on oikeus muuttaa mieltään."

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 1996. Vuonna 2001 tein Mazicissa osa-aikatöitä ja aloitin vuokratuolilaisena vuonna 2006. Pidän eniten kampaajan perustöistä, kuten värjäyksistä, leikkauksista, kampauksien tekemisestä sekä kokonaisuuksien luomisesta. Teen myös jonkin verran hiustenpidennyksiä. Haluan aina oppia jotain uutta. Harrastuksiani ovat lenkkeily, ystävien tapailu ja joskus bilettäminen. Perheeseeni kuuluu kaksi lasta.

sm www marja0617Marja - parturi-kampaaja

Motto: "Kaikki tapahtuu aikanaan."

Valmistuin vuonna 2002 parturi-kampaajaksi. Olen siitä asti tehnyt kampaajan hommia. Yrittäjänä aloitin vuonna 2007 ja Tiinalle tulin 2012. Parasta työssäni on sen vaihtelevuus ja mukavat asiakkaat. Ikinä ei ole kahta samanlaista päivää. Haluan kehittyä työssäni ja oppia uusia juttuja. Asun Lahdessa mieheni, kolmen lapseni ja koiran kanssa.

sm www noora0617Noora - parturi-kampaaja

Motto: Miksi tehdä asiat helposti, jos sen voi tehdä mielenkiintoisesti?

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi keväällä 2015. Kampaajana pidän töistä, missä saa käyttää mielikuvitusta ja leikitellä hiuksilla. Seuraan todella paljon uusimpia hiustrendejä ja haen niistä inspiraationi. Värjäykset ja kampaukset ovat lempitöitäni.

sm www minja0617Minja - parturi-kampaaja

Motto: "Et koskaan tiedä rajojasi, ellet ylitä niitä."

Valmistuin parturi-kampaajaksi keväällä 2015 Lahdesta. Valmistumisesta lähtien olen työskennellyt alalla ja lyhyestä kokemuksesta huolimatta olen tuntenut parturi-kampaajan työn omakseni. Pidän työstäni kokonaisuudessaan, mutta lempitöitäni ovat ne, missä saan käyttää luovuutta esim. erilaiset värjäykset ja leikkaukset. Parasta työssäni on itsensä toteuttaminen ja ihmisten parissa työskentely. Haluan ottaa haasteita vastaan, kehittää itseäni jatkuvasti ja pysyä trendien perässä. Vapaa ajalla harrastan liikuntaa ja tapaan ystäviä sekä perhettä.

sm www veera0617Veera – parturi-kampaaja, ripsiteknikko

Motto: "Kaikki on mahdollista"

Työskentelen Salon Mazicissa sekä parturi-kampaajana että ripsiteknikkona. Olen nuoresta iästäni huolimatta jo kokenut ripsipidennysten tekijä ja tehnyt ripsiä Mazicissa vuodesta 2015. Osaamiseeni kuuluvat myös rakennekynnet sekä meikit. Koulun ja töiden jälkeen lopun vapaa-ajan vietän saliurheilun parissa.

sm www satu0617Satu – ripsiteknikko, meikkaaja-maskeeraaja

Motto: "Kaikki mikä kannattaa tehdä, kannattaa tehdä hyvin."

Valmistuin meikkaajaksi vuonna 2004 Tampereella, ja siitä lähtien olen tehnyt meikkejä yrittäjänä. Ripsipidennyskurssin kävin loppukesällä 2011. Ripsipidennysten tekemisen aloitin Mazicissä keväällä 2012. Työssäni parasta on tyytyväinen asiakas. Pidän erityisesti henkilökohtaisista meikkausopastuksista, joissa neuvon asiakasta korostamaan parhaita puoliaan. Asun Kilpiäisissä poikani ja Vilma-kissamme kanssa.

sm www tiivi0617Tiivi – kynsiteknikko

Motto: "Koirat haukkuu, mutta karavaani kulkee."

Olen ollut alalla jo yli 12 vuotta. Omaan laajan ja kattavan koulutuksen, sekä kokemusta kynsiteknikkojen kouluttajana toimimisesta. Olen luova ja tunnollinen. Haluan jatkuvasti kehittää itseäni. Parasta työssäni on ihanien asiakkaitteni hemmotteleminen kauniilla kynsillä. Asun Lahden keskustassa. Harrastuksiini kuuluu matkustelu ja ystävien kanssa seurustelu.

ICD Logo

facebook

11949592 976502132399987 464100858 n